Üzletünk pontos címe:
1062 Budapest, Aradi u. 41.
Tel./fax: (06 1) 311-1883
Mobil: 06-30/949 3700
Nyitva tartás: H-P 09-17 óráig

Forgalmazóknak

TÁJÉKOZTATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZ FORGALMAZÓK RÉSZÉRE

A SIGVARIS gyógyharisnyák 1993 óta vannak jelen a magyar piacon. Ezen időszak alatt mindig TB támogatással szolgálhattuk ki azokat. A felírás módjáról az ORVOSTÁJÉKOZTATÓ címszó alatt találnak bőséges információt.

Mi szól amellett, hogy Ön az üzletében SIGVARIS harisnyát tartson?

- Cégünk óriási készletet tart raktáron annak érdekében, hogy  megrendeléseit folyamatosan le       tudja szállítani.
- Nagyobb megrendelés esetén a postaköltséget mi vállaljuk
- A SIGVARIS CE, Ökotex, RAL,  minősítésű termékei kiváló minőségűek, kompresszió-                 tartásukat a gyártó 6 hónapra garantálja.
- Társaságunk 1993 óta magas színvonalon szolgálja ki vásárlóit.

Hogyan szolgálunk ki kompressziós harisnyát?

A jó minőségű kompressziós harisnya kiszolgálásakor a legfontosabb a pontos méretvétel. A harisnyák úgy "működnek" optimálisan, ha pontosan a beteg lábra illenek. Így a kiszolgálás minden alkalommal méretvétellel kezdődik. Miután meghatároztuk a harisnya méretét, megmutatjuk a betegnek az anyag és színválasztékot. Ha kiválasztotta a legjobban tetsző harisnyát, azt közösen felpróbáljuk. Ez a próba az első harisnyavásárlóknál igen nagy jelentőségű, hiszen a harisnya felhúzásának speciális technikája van. Ha ezt az első alkalommal nem mutatjuk meg a vásárlónak, könnyen lehet, hogy a harisnya fiókba kerül, és a vevő nem fogja hordani.

Néhány fontos dologra fel kell hívni a vásárló figyelmét:

- A szilikonos combharisnyák esetében a szilikont minden negyedik-ötödik mosás után alkoholos   vattával le kell törölni, hogy a szilikon tapadóképességét megőrizzük.
- A tépőzárral felszerelt félszáras harisnyanadrágok tépőzárait a harisnya fel- és levételénél,         valamint mosáskor is be kell zárni, hogy a tépőzár karmocskái a harisnyát ne tegyék tönkre.
- A mosási, szárítási útmutatót a minőség védelme érdekében be kell tartani.

A gyógyharisnyákon kívül ortopéd izületrögzítők forgalmazására is lehetőség van. 

Patelfix

Szilikonos patellagyűrűvel ellátott rugalmas térdrögzítő, alul tépőzár biztosítja a pontos illeszkedést. 
Javallat: Patella rögzítésére, stabilizációjára (Patella chondritis, subluxation, apophísitis) , ödéma, izületi gyulladás, izületi fájdalom,.
Ellenjavallat: nyílt seb, artériás betegség Hatásmechanizmus A rugalmas térdrögzítőbe beépített buborékos felszínű patella-gyűrű gyengéden masszírozza a térdizület körüli lágy szöveteket, javítja a térdizület keringését. A hematómákat, duzzanatot gyorsan eltünteti, csökkenti a fájdalmat. A térdtok kötésmódja révén nem gyűrődik, nem pöndörödik össze, a keringést nem akadályozza. Alul tépőzár biztosítja, hogy a térdtok mozgás közben ne mozdulhasson el.
Felírásra jogosult: Ortopéd szakorvos, Traumatológus szakorvos, Rehabilitációs szakorvos.
Felírható mennyiség: évente végtagonként 1-1 db.
A TB 70% támogatást biztosít a termékhez.