Üzletünk pontos címe:
1062 Budapest, Aradi u. 41.
Tel./fax: (06 1) 311-1883
Mobil: 06-30/949 3700
Nyitva tartás: H-P 09-17 óráig

Természetgyógyászat

AFT - Attractor Field Tecniques - Vonzásmező terápia - Erőtér Technika

"A betegségek azon energiaminták zavaraiként jönnek létre, melyek fizikai lényünk mélyén rejlenek, illetve fenntartják azt. A zavar energetikailag a hagyományos kínai orvoslásból ismert meridiánokban kódolt. ....

Az érzelmi stresszek jelentős módon befolyásolják a betegségekkel szembeni ellenálló képességünket, az elme - gondolatainkon és emlékeinken keresztül befolyásolja fizikai lényünket. A stresszre adott válaszreakcióink által létrehozott minták kitartó ismételgetése végül betegségekhez vezethet, vagy meggyengíti az immunrendszert.

Az AFT gyógyító módszere magában foglalja a szokásos gondolatminták által generált energia megváltoztatását. Az akupunktúrával szemben könnyű alkalmazni, elsajátítani, az AFT kezelések tökéletesen biztonságosak." (Az Élet Fája Alapítvány, R.K.Ebert,Ph.D)

Szinte megszámlálhatatlan azon betegségek sora, melyeket az AFT terápia kezelni képes. A sebek gyógyulásának felgyorsítása, a fájdalmak csillapítása, a krónikus betegségek kezelése, látás- hallásjavítás,  függőségek megszüntetése, az elvonási tünetek csökkentése is lehetséges. A kezelések fájdalommentesek.


Reiki

Stresszoldás (One Brain, Touch for Health)

AROLO

Atlantiszi energiagyógyászat

Kezelések: Kérjen időpontot elérhetőségeink bármelyikén!